Followers

Sunday, June 10, 2012

Kek Lapis lagi.....

Assalamualiakum  dan Salam Sejahtera....



Hari ni akak pasti semuanya sibuk menyiapkan kelengkapan anak2 kembali ke  sekolah kannn...? Especially anak2 yg dok asrama.... nak siapkan  kain baju, nak hantaq  balik dan macam2 lg lah....
Samalah ngan akak nih...masak pon yg simple2 jer hari ni sebab banyak lg task lain yg menunggu . So terpaksa buat ikut priority. Dok pulun buat dr lepas subuh tadi sampai sekarang baru leh rehat sambil update blog. Ni pon salah cara akak  untuk rehat dan tenangkan minda...

Kek lapis yg kat atas tu ,akak buat minggu lepas. Bahannya sama jer dgn kek lapis yg akak buat sebelum ni, cuma akak gantikan biskut kat tengah tu dgn biskut coco puff  untuk dapatkan line putih dan koko kat tengah tu... kalu masih ingat resepinya akak pernah post kat sini.Oleh kerana akak lapiskan dgn biskut coco puff ,maka ia diberi nama Kek Lapis Coco Puff....boleh gituuu....?.
Kalu nak tau macamana rupa biskut coco puff tu ,sila click sini ya...






4 comments:

Qasey Honey said...

kunjung balas..slm kenal jugak dr sya...

wah dh sgt bkenan tgk kek lapis yg comel tu..nti nk cuba jugak..

Kak Nita said...

QH
Terima kasih ,sudi jugak berkunjung balas...Cubalah ,insyallah menjadi..

Nieza said...

Salam kunjung balas ke sini..tq yer kak sudi singgah blog saya..saya follow juga.sedap tgk kek lapis tu..terliur:)

Kak Nita said...

Salam Nieza...terima kasih ya jauh2 datang...hehehe...cubalah kek lapis tu mudah je..