Followers

AboutSelamat datang ke blog Jom Masak . Blog ini terhasil apabila tercetus satu ingatan untuk menjadikan koleksi resepi yang akak simpan selama ini dapat dijadikan rujukan anak-anak akak dan sesiapa saja yg sudi .
Sememangnya akak suka memasak dan mencuba resepi baru dan lama untuk dihidangkan kepada keluarga. Tiada ingatan untuk menunjuk-nunjuk atau bermegah2 dgn masakan dan sedikit sebanyak ilmu dan pengalaman yg tak seberapa tetapi hanya sekadar untuk berkongsi dan mengisi masa yg terluang .

Dapat menyediakan juadah untuk keluarga adalah satu kepuasan bg akak dan alhamdulillah kekadang ada juga sedikit tempahan dari sahabat2 yang pernah merasa hasil tangan akak.

Latar belakang
Mesra dengan panggilan Kak nita . Berasal dr Kedah . Bekerja di salah sebuah syarikat Multinational Company di Kedah tetapi menetap di Pulau Pinang . Seorang isteri dan ibu kepada 4 orang anak.

Kepada pembaca yang sudi singgah & sentiasa mengikuti blog ini,jutaan terima kasih dr akak . Sokongan anda amatlah dihargai . Sekiranya ada teguran @ apa2 pertanyaan sila emailkan ke : anitamahadir@yahoo.com

Wassalam.

No comments: