Followers

Saturday, July 5, 2014

Jom main batu seremban!

Assalamualaikum ,


Dah lama teringin nak buat batu seremban comel ni tapi semalam baru berpeluang utk buat. Tu pon setelah diminta oleh Balqis dan kebetulan ada balance stok lama kacang hijau kat dapor tu.Pernah nampak gambar dlm fb kawan tapi pasti cara nak buat dia ,pastu akak goggle dan terjumpalah step by step dr blog saudari ni.
Terima kasih ya saudari. Dapat juga Balqis main batu serembat lembut dan comel ni (comel la sangattt...hahaha).Kalu akak dolu2 kutip batu2 kat tepi masjid tu jer sebelum pi mengaji ..pastu sementara menunggu Ustaz mai ,kami main batu ni dulu... bestkan..!


Hari ni main ngan anak pompuan sorang ni pulakkk...jom main..! 

No comments: